« Εκπαιδευτικά προγράμματα Αγωγής Υγείας »

Tο τοπικό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ, λειτουργεί οργανωμένη   Υπηρεσία  Αγωγής  Υγείας.

Σκοπός της  Αγωγής Υγείας είναι η ανάπτυξη στον πληθυσμό αισθήματος  ευθύνης για την ατομική υγεία και την υγεία στην κοινότητα,  καθώς και  της  ικανότητας  συμμετοχής στην κοινωνική ζωή. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Αγωγής Υγείας διαρθρώνεται σε σειρές, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά.

Η  εκπαιδεύτρια προγραμμάτων υγείας - νοσηλεύτρια  του Τμήματος  μας  Ελένη  Γιοβανοπούλου  θα οργανώσει και φέτος, κατά τη διάρκεια του σχολικού  έτους 2019 - 2020, εκπαιδευτικές αποστολές, στο χώρο των σχολείων που θα  εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τις εξής σειρές:

Αγωγή Υγείας - Πρώτες Βοήθειες 

Αγωγή Υγείας - Υγιεινή Διατροφή

Αγωγή Υγείας – Σωματική, Στοματική Υγιεινή

Με  τις  ευχές μας για καλή σχολική  χρονιά, προσβλέπουμε σε μια γόνιμη συνεργασία προς όφελος των παιδιών και του τόπου μας.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο: 2431027430  ή να στείλουν  fax: στο 2431027431 και email: trikala.dtp@otenet.gr     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2021-2022»

Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: «Δραστηριότητες πλημμυρικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος χορός»

Προκήρυξη του σεμιναρίου με θέμα «Διεθνές περιβάλλον, Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση» που οργανώνει το ΚΠΕ Μακρινίτσας.