Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: «Δραστηριότητες πλημμυρικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος χορός»

 


ΤΟ ΚΕΠΕΑ Μουζακίου με συνεργασία με τα ΚΕΠΕΑ Κόνιτσας και Μακρυνίτσας, τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Β' Αθηνών (μέσω της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων (μέσω της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας προτίθενται να υλοποιήσουν την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17.30 διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Δραστηριότητες πλημμυρικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος χορός"

 

Μέσα από την ημερίδα αυτή επιδιώκεται η ανατροφοδότηση στο εκπαιδευτικούς των δραστηριοτήτων σχετικών με πλημμύρες, πέρα έχουν παραχθεί από τη συνεργασία μελών παιδαγωνικών ομάδων ΚΕΠΕΑ (ΚΠΕ) Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και άλλων εκπαιδευτικών όλης της χώρας, προκειμένου αυτές με βελτιωθούν, ώστε στην αρχή της νέας χρονιάς να είναι δυνατή η έκδοση ηλεκτρονικό βιβλίου. Η διαδικτυακή ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/μ,ιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Θεσσαλίας και Ηπείρου και σε εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και Κυκλάδων.

 

Η δήλωση συμμετοχής τους θα γίνει στη διεύθυνσης 

 

https://forms.gle/GBhfjWT8ESNNeXLi9 

 

Η ημερίδα θα γίνει μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα Webex του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στη διεύθυνση 

 

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/falexakos 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2021-2022»

Πρόσκληση σχολείων στο Εθνικό Δίκτυο Π.Ε "Τουρισμός και Περιβάλλον" του ΚΠΕ Αρχανών