Πρόσκληση συμμετοχής κομβικών συνεργατών στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «"Aλυ <Οι> κολογία"».


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου ως Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Αλυ<Οι>κολογία» (Αριθ. Πρωτ. 17642/Γ7/08-02-2013 Απόφαση ΥΠΑΙΘ), πρόκειται να ανανεώσει τη λειτουργία του Δικτύου για το σχολικό έτος 2020-21. Καλούμε τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τους/τις Υπεύθυνους/ες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων που ενδιαφέρονται να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στο Δίκτυο ή να δηλώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή σε αυτό:

α. Να ενημερωθούν για τους σκοπούς, τους στόχους και τους θεματικούς άξονες του Δικτύου στους συνδέσμους http://kpemesol.sch.gr/index.php/oi-draseis/thematika-diktya/to-ethniko-thematiko-diktyo-tou-kpe-mesologgiou/skopoi-kai-stoxoi και http://kpemesol.sch.gr/index.php/oi-draseis/thematika-diktya/to-ethniko-thematiko-diktyo-tou-kpe-mesologgiou/thematikoi-ajones.

β. Να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο             https://forms.gle/6dfo3in1GmDsYUHj8  μέχρι 30 Οκτώβρη 2020.

 

Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ Μεσολογγίου

ΟΛΓΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΓΕΩΡΓΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2021-2022»

Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: «Δραστηριότητες πλημμυρικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος χορός»

Προκήρυξη του σεμιναρίου με θέμα «Διεθνές περιβάλλον, Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση» που οργανώνει το ΚΠΕ Μακρινίτσας.