«Πρόσκληση συμμετοχής κομβικών συνεργατών στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO στην Ελλάδα»

 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ευεργέτουλα ως Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO στην Ελλάδα», πρόκειται να ανανεώσει τη λειτουργία του Δικτύου για το σχολικό έτος 2020-21. Καλούμε τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τους/τις Υπεύθυνους/ες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων που ενδιαφέρονται να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στο Δίκτυο ή να δηλώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή σε αυτό:α. Να ενημερωθούν για τους σκοπούς, τους στόχους και τους θεματικούς άξονες του Δικτύου από το αρχείο που επισυνάπτεται (ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΚΠΕ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΛΑ ΛΕΣΒΟΥ ΠΑΓΚΩΣΜΙΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ UNESCO.pdf).

β. Να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση που επισυνάπτεται   μέχρι 5 Νοεμβρίου 2020. (ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ)(ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ EMAIL)

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO στην Ελλάδα» μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΠΕ Ευεργέτουλα τηλεφωνικά στο 22520-29038, Ε-mail: mail@kpe-asomatos.les.sch.gr και με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο τηλέφωνο 22510-47033, Ε-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosgeopark.gr, www.lesvosmuseum.gr

                                                                                                                                                                                              

                                                                                                                Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ

 

 

                                                                                                                    Καλδέλλη Ηλέκτρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2021-2022»

Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: «Δραστηριότητες πλημμυρικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος χορός»

Προκήρυξη του σεμιναρίου με θέμα «Διεθνές περιβάλλον, Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση» που οργανώνει το ΚΠΕ Μακρινίτσας.