Πρόσκληση σε Επιμορφώσεις που οργανώνονται σε συνεργασία με τη Συνήγορο του Παιδιού

 ε εφαρμογή ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας και σε
συνεργασία με τη Συνήγορο του Παιδιού σας καλούμε σε επιμορφώσεις με γενικό θέμα «Τα
δικαιώματα του παιδιού στο σχολικό πλαίσιο». Θα πραγματοποιηθούν δύο επιμορφώσεις διαδικτυακά, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 για τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 για τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

α)Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

 18:00-20:00

 https://minedusecondary2.webex.com/minedusecondary2/onstage/g.php?MTID=e28ce61f992cff7853ea4c8d564c50a9e

 β) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 

 18:00-20:00

 https://minedusecondary2.webex.com/minedusecondary2/onstage/g.php?MTID=ea91690a9e21cf2829daa45c81d3f6536

  •  Κουφονικολάκου Θεώνη Συνήγορος του Παιδιού Τα δικαιώματα του παιδιού στο σχολείο και ο ρόλος του Εκπαιδευτικού από την οπτική του Συνηγόρου
  •  Ντίνας Κωνσταντίνος Σ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής & Ενταξιακής Εκπαίδευσης Ο ρόλος της αρχής της ομαλοποίησης στη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των ατόμων με ειδικές ανάγκες
  •  Κωτούλας Βασίλειος Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας – ΣΕΕ ΠΕ70 Εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας σχολικής μονάδας: Περιεχόμενο & Διαδικασίες

Οι επιμορφώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος webex event στο οποίο η κάμερα και το μικρόφωνο θα ανοίγουν μετά από αίτημα για κατάθεση ερώτησης. Στην περίπτωση που ζητηθεί κωδικός πρόσβασης (password) για τη συμμετοχή στην επιμόρφωση συμπληρώστε (στην αγγλική γλώσσα): PEKES . Στην περίπτωση που ζητηθεί ο αριθμός του Event είναι: α) για την επιμόρφωση της πρωτοβάθμιας 1240801533 και β) για την επιμόρφωση της δευτεροβάθμιας 1242392165.
Και οι δύο εκδηλώσεις θα προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο από το σχολικό δίκτυο από τις ιστοσελίδες: α) για την εκδήλωση της πρωτοβάθμιας https://video.sch.gr/live/show/272 και, β) για την εκδήλωση της δευτεροβάθμιας https://video.sch.gr/live/show/273 . Αν κάποιος/α επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω ζωντανής ροής μπορεί να το κάνει χωρίς άλλες ταυτοποιήσεις. Σημειώνουμε πως η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί ώστε να είναι διαθέσιμη προς παρακολούθηση σε δεύτερο χρόνο http://vod.sch.gr. Τα ερωτήματά σας μπορούν να κατατεθούν τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην ακόλουθη διεύθυνση: https://forms.gle/V6jJPcyfmHAn9n759 . Σημειώνουμε πως για τα ερωτήματα που θα κατατεθούν πριν την εκδήλωση θα καταβληθεί προσπάθεια να απαντηθούν κατά τη διάρκειά της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2021-2022»

Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: «Δραστηριότητες πλημμυρικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος χορός»

Προκήρυξη του σεμιναρίου με θέμα «Διεθνές περιβάλλον, Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση» που οργανώνει το ΚΠΕ Μακρινίτσας.