«Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Τρικάλων δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων συνδιοργανώνει με το Τμήμα Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων, το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο: «Ο ρόλος των μαθητικών συμβουλίων στην τοπική κοινωνία» την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 11:00 π.μ. – 13:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Μουσικής Έρευνας «Β. Τσιτσάνη».

 Κύριοι ομιλητές θα είναι:

Ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης Ποιότητας της Νομοπαρασκευαστικής Διαδικασίας της Ελληνικής Βουλής κος Νίκος Κυριαζής (Εισήγηση: Η άμεση Δημοκρατία από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα)

Ο Δρ. Οικονομικών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κος ΕμμανουήλΜάριος Οικονόμου (Εισήγηση: Η λειτουργία της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Κοινοβουλίου)

Και ο επίκουρος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς κος Ιωάννης Λ. Κωνσταντόπουλος (Εισήγηση: Η σχέση Δημοκρατίας και Ηθικής – Ασφάλεια και Πληροφόρηση του Διαδικτύου).

Η ημερίδα θα είναι υβριδική ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα: α) Δια ζώσης στην αίθουσα του Κέντρου Μουσικής Έρευνας «Β. Τσιτσάνη», όπου θα συμμετέχουν 30 μαθητές μέλη των δεκαπενταμελών των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων με τους συνοδούς καθηγητές τους και β) Με προβολή μέσω διαδικτυακού συνδέσμου την ίδια ώρα για τα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή. Με το πέρας της εκδήλωσης οι ομιλητές θα απαντήσουν σε ερωτήματα και θα ακολουθήσει συζήτηση τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου τους στην ημερίδα μέσω του συνδέσμου https://bit.ly/15meltrik  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα σχολεία που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δια ζώσης θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Μέσω του ίδιου συνδέσμου(https://bit.ly/15meltrik) παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και τα σχολεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά. Θα χρειαστεί μόνο ένας υπολογιστής και μια σύνδεση διαδικτύου.

 Ερωτήσεις -σχόλια μέσω της φόρμας https://bit.ly/erotsxolia 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2021-2022»

Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: «Δραστηριότητες πλημμυρικής εκπαίδευσης. Ο τελευταίος χορός»

Προκήρυξη του σεμιναρίου με θέμα «Διεθνές περιβάλλον, Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση» που οργανώνει το ΚΠΕ Μακρινίτσας.